A 2019. évi Majálison Klubunk a már jól megszokott helyén verte fel a sátrát. A főszervező Racskó Steffi végig kézben tartotta az irányítást a nevezés, sátorállítás, anyagbeszerzés, sátorbontás során, csak a pörkölt főzését engedte át a Racskó Imi-Takács Józsi párosnak. Az egész nap jó hangulatban telt, csak az égen vonuló felhők ijesztgettek bennünket, de végül nem áztunk meg. A pörkölt nagyon finom lett, az utolsó grammig elfogyott. 

Ezúttal nívódíjasunk nem volt, de azért a nap nem múlt el ünneplés nélkül. A teljes csapat nagy lelkesedéssel köszöntötte egyik alapító tagunkat, Szerjozsa Csernouszovot nevezetes születésnapja alkalmából. El is énekeltük neki a „Happy birthday-t”. No persze a háromliteres pezsgő sem tartott ki sokáig. Aki tudni akarja, hányadik születésnapját ünnepeltük örökifjú barátunknak, az nézze meg a Wollner Pali képeiből összerakott albumot.

Köszönet elsősorban Racskóéknak és Takács Józsinak, no persze a többieknek is, akik munkájukkal hozzájárultak, hogy a csapat jól érezze magát a Majálison.

Dobó József